Hava Durumu

DOSAB futbolla coşacak

DOSAB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine, DOSAB Başkanı Ersan Özsoy, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk'ün yanı sıra DOSAB ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
DOSAB futbolla coşacak

İLK MAÇLAR OYNANDI

Bu sene 13. kez organize edilen Geleneksel DOSAB Futbol Turnuvası geçtiğimiz gün başladı. DOSAB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine, DOSAB Başkanı Ersan Özsoy, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk'ün yanı sıra DOSAB ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, sanayiciler ve futbolseverler katıldı. 25 takımın mücadele edeceği turnuvanın başlama vuruşunu ise DOSAB Başkanı Özsoy gerçekleştirdi. 6 hafta sürecek turnuvanın ilk maçında ise PMS Alüminyum, rakibi Tiberina'yı 8-0 gibi net bir skorla mağlup ederken, aynı gün yapılan ikinci maçta ise Yücel Mensucat, Kapimsan'ı 6-1 yendi.

BAŞARI DİLEDİLER

Turnuvanın açılış konuşmasını gerçekleştiren DOSAB Başkanı Ersan Özsoy, tüm takımlara başarılar dilerken bütün karşılaşmaların centilmenlik çerçevesi içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Törene katılan DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk de "DOSAB Futbol Turnuvası, şehrimizdeki OSB'ler içerisinde yapılan en köklü turnuvalardan biri. Bizler de yeni yönetim olarak bu turnuvayı geleceğe taşımak ve üzerine birer tuğla da koymak için gayret ediyoruz. Tüm takımlarımıza, sporcularımıza kolaylıklar diliyorum. Sonunda hak edenin kazandığı ve fair-play çerçevesinde maçlar olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.