Hava Durumu

DOSAB Semt Polikliniği'ne yoğun ilgi

1 Mart 2016 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan DOSAB Semt Polikliniği vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
DOSAB Semt Polikliniği'ne yoğun ilgi

Bursa'nın en büyük devlet hastanelerinden biri olan Çekirge Devlet Hastanesine bağlı DOSAB Semt Polikliniği Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ile Demirtaş arasında bulunan, üç katlı ve toplam 2.500 metre kare kapalı alana sahip Poliklinikte 14 adet poliklinik odası, laboratuvar, röntgen odası, pansuman odası, acil müdahale odası yer alıyor. DOSAB Semt Polikliniği'nde genel cerrahi, göğüs hastalıkları, kulak burun boğaz, göz, kardiyoloji, fizik tedavi, ortopedi, cildiye, plastik cerrahi, kadın doğum, enfeksiyon, psikiyatri, beyin cerrahi ,üroloji ve Dahiliye branşlarında vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti veriliyor.

VATANDAŞLAR OLDUKÇA MEMNUN

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Yöneticisi Kayhan Sonkur'un yaptığı açıklamada " Hizmete girdiği tarihten itibaren DOSAB semt polikliniğinde 204 bin 559 kişi muayene oldu. 143 bin 064 kişiye poliklinik hizmeti verilirken 61 bin 495 kişide acil servise müracaat ettiğini" bildirdi
Sonkur " DOSAB'da çalışan 45 bine yakın kişi ile birlikte, nüfusun yoğun olduğu bölgede önemli bir açığı gideren poliklinik binasına gelen vatandaşlar beklediklerinden büyük ve modern bir merkeze kavuştuklarını belirterek, gerek duydukları sağlık hizmetinin ayaklarına gelmesi nedeni ile minnettar olduklarını söylüyorlar. Daha önce sağlık hizmeti alabilmek için otobüs ya da minibüs gibi taşıma araçlarıyla sağlık birimlerine gitmek durumunda olduklarını belirten vatandaşlar, açılmasından bu yana çok kısa bir zaman geçmesine rağmen DOSAB Semt Polikliniği'ne rağbet gösteriyor."dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.