Hava Durumu

DOSABSİAD Başkanı Çevikel'den Sönmez Medya'ya ziyaret

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel, Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Çevikel'e, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Kar, Serdar Menemen ile Ali Güzeldağ eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2020 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2020 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
DOSABSİAD Başkanı Çevikel'den Sönmez Medya'ya ziyaret

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

Çevikel ve beraberindeki heyeti Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, kapıda karşıladı. Özgün ile Çevikel, pandemi süreci sonrası ürün tanıtım ve pazarlamada ki değişiklikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

DOSABSİAD olarak bu sancılı süreçte üyelerine ve iş dünyasına ışık olabilecek çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Çevikel, klasik fuar anlayışının artık sanal fuarlara dönüşmeye başladığını belirtti.

Sanal fuarcılığın dünyanın geleceği olarak nitelendiren Çevikel, "Sanal fuarcılığın oturması için önümüzde bir zaman var. Biz bununla ilgili kişilerin avatarlarının yapılması, giyim ve ev tekstilinin üç boyutlu hale getirilmesi gibi çalışmalar yaptık. Bu düzene firmaların geçebilmesi için maddi güç gerekiyor. Bu sürece geçemeyen firmaların kalıcı olabileceğini düşünmüyoruz." şeklinde konuştu. Bir yandan da e-ticarete önem verdiklerini belirten Çevikel, "Çünkü dünyanın gittiği yön e-ticaret. Çok ciddi cirolara ulaştı. Bizde buradaki yerimizi almak için bir takım dünya markalarıyla temasa geçtik. Amacımız, pazarı korumak olduğu gibi yeni pazarlar da elde etmektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.