Hava Durumu

Dostluk kazanacak

Bu yıl 2.'si gerçekleştirilen organizasyonda 4 bin öğrencinin yarışacağını belirten Başkan Alinur Aktaş, "İnegöl'de 7'den 77'ye herkese spor yaptırmak ve gençleri spora yönlendirmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 04:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 04:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dostluk kazanacak

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Belediye Başkanlığı Kupası'nda heyecan start aldı. 53 okul takımından yaklaşık 4 bin sporcunun 6 branşta yarışacağı organizasyonun ilk müsabakasında, Sosyal Bilimler Lisesi ile İmam Hatip Lisesi futsal takımları karşı karşıya geldi. Belediye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Milli Eğitim Şube Müdürü Eşref Arısoy ve Belediyespor yöneticileri de izledi. Müsabakanın başlangıç vuruşunu yapan Başkan Aktaş, amaçlarının İnegöl'de 7'den 77'ye herkesin spor yapması ve gençleri spora yönlendirmek olduğunu söyledi.

6 BRANŞTA YAPILACAK

Mayıs ayında sona erecek Başkanlık Kupası'nda 4 bin öğrencinin yarışacağını aktaran Alinur Aktaş, "Bu yıl futbol, futsal, voleybol, basketbol, masa tenisi ve puanlı atletizm olmak üzere 6 branşta müsabakalar var. 23 kategoride gerçekleşecek. Kategorilerin 14'ü erkeklerde 9'u ise kız öğrenciler arasında. Ben organizasyonumuza katılan, destek veren, katkı veren tüm yönetici arkadaşlara, okul takımlarımıza başarılar diliyorum. Nihayetinde çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan sağlıklı bir şekilde bu heyecanı yaşayabilmeleri adına biz de altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah kavgasız, gürültüsüz, onların arkadaşlıklarının ve dostluklarının arttığı müsabakalarla gerçekleştiririz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.