Hava Durumu

Douglas imzaya geliyor

Siyah-Beyazlılar'ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı sağ bekin, son görüşmelerin ardından 2+1 yıllık imzayı atması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun anlaşmanın resmiyete dökülmesinin ardından Kartal'ın 8 Temmuz'da İstanbul'da başlayacak kampına katılması planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Douglas imzaya geliyor

Fanatik'in haberine göre; Katalan devi Barcelona'dan geçen sezon Sivasspor'a kiralanan Douglas, Kırmızı-Beyazlı formayla ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını kısa sürede parlatmıştı. Dönemin sona ermesinin ardından hem Barcelona hem de Sivasspor'la anlaşması biten 28 yaşındaki sağ bek, Kara Kartal'ın radarına girmişti.

Adı Galatasaray ile anılan ve sarı kırmızılılara transfer olması beklenen Brezilyalı futbolcu için devreye giren Beşiktaş oyuncunun menajeriyle seneliği 1.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözlü anlaşma sağlamıştı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferine onay verdiği Brezilyalı futbolcunun, son görüşmelerin ardından önce resmi imzayı atıp ardından Beşiktaş'ın 8 Temmuz'da İstanbul'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılması bekleniyor.

Dünya devlerinde görev yaptı

Geçen sezon Sivasspor formasıyla 32 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Douglas, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekmişti. Başarılı futbolcu, kariyerinde daha önce; Barcelona, Benfica, Sporting Gijon ve Sao Paulo gibi kulüplerde forma giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.