Hava Durumu

Doumbia'da zorlu rakipler

Bursaspor'un transferini düşündüğü Seydou Doumbia için Sporting'e Girona'dan sonra Al Nasr da talip oldu. Portekiz kulübünden yanıt bekleyen Ali Ay yönetimi gelecek cevaba göre harekete geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doumbia'da zorlu rakipler

SAMET AYBABA ÇOK İSTİYOR
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın transferini istediği Seydou Doumbia transferinde Bursaspor temaslarını sürdürürken, Yeşil Beyazlılar Sporting Kulübü'ne yaptıkları teklife gelecek cevabı bekliyor. Ali Ay yönetimi Doumbia transferi için bu hafta içinde Portekiz'e gitmeyi planlarken, golcü oyuncuya İspanya'nın ardından bu kez Suudi Arabistan'dan talip çıktı. İspanyol ekibi Girona'nın yanı sıra Al Nasr da Doumbia konusunda Sporting'e resmi teklif iletti.

GIRONA 1,5 MİLYON EURO VERDİ
Portekizli yetkililer takımın en fazla ücret alan oyuncularından Seydou Doumbia'yı gelecek en iyi teklife göre elden çıkaracak. İspanya medyasında çıkan haberlere göre Girona, Doumbia için kulübüne 1,5 milyon Euro önerdi. Ancak Sporting bonservis rakamını 2 milyon Euro'nun altına çekmiyor. Golcü oyuncunun hangi takıma gideceği bu hafta içinde netlik kazanacak. 30 yaşındaki Seydou Doumbia kariyeri boyunca 288 maçta 172 kez ağları havalandırmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.