Hava Durumu

Doumbia'nın uçağı Türkiye'ye inecek!

Seydou Doumbia'nın transfer sürecinde yaşanan gelişmelerin detayına Bursa Hakimiyet ulaştı. Yeşil Beyazlı camia büyük bir heyecanla golcü oyuncunun Lizbon'dan ayrılacağı uçağın kalkış haberini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doumbia'nın uçağı Türkiye'ye inecek!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

YOĞUN ÇABA SARF EDİLDİ

Bursaspor gündemini günlerdir meşgul eden ve transfer haberi sadece Yeşil Beyazlı camiada değil, Türk futbol kamuoyunda yankı uyandıran Seydou Doumbia'nın kulübüyle bürokratik konuların halledilmesi halinde bugün Türkiye'ye ayak basması bekleniyor. Dünyanın tanınan golcülerinden biri olan ve transferi için neredeyse 1,5 aydır uğraş verilen Doumbia hakkında Portekiz'de bir süredir yürütülen çalışmaların detaylarına Bursa Hakimiyet ulaştı. Bursaspor'un daha önce yaptığı 2 yıllık teklifi kabul eden ancak sonrasında fikir değiştirerek sözleşme süresini 3 yıla çıkaran deneyimli futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba sarf edildiği öğrenildi.

YILLIK 100 BİN EURO

Buna göre Portekiz'e giden Bursaspor'un yetkilendirdiği menajerler öncelikle Seydou Doumbia'nın bonservisini elinde bulunduran Sporting Kulübü ile masaya oturdu. Burada yapılan görüşmelerde taraflar el sıkıştı. Bursaspor Kulübü'nün 1,5 milyon Euro'dan iki yıllık teklif sunduğu Doumbia önce bu teklifi kabul etti. Fakat daha sonra fikrini değiştiren Fildişili oyuncu Sporting'den sözleşmesi boyunca alacağı yıllık ortalama 1,8 milyon Euro'dan 3 yıllık ücret istedi. Başkan Ali Ay menajerlere bu rakamı veremeyeceğini, sadece yıllık 100 bin Euro artış yapabileceğini iletti. Doumbia'nın bu teklifi kabul etmesi üzerine menajerlerin oyuncuyla el sıkıştıkları bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.