Hava Durumu

Dudaklarını dolgunlaştırmak istedi ama...

Hijyenik olmayan bir dudak dolgunlaştırma operasyonu daha hüsranla bitti... İngiltere'de yaşayan Saysha Williams, dudak dolgunlaştırma operasyonu için gittiği bir güzellik salonunda enfeksiyon kaptı ve dudakları tanınmaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dudaklarını dolgunlaştırmak istedi ama...

İngiltere'nin Somerset kontluğuna bağlı Bruton bölgesinde yaşayan 23 yaşındaki Saysha Williams, hijyen koşulları uygun olmayan bir güzellik salonunun kurbanı oldu. Dudaklarını dolgunlaştırmak için gittiği salonda enfeksiyon kapan genç kadına halk arasında 'irinli isilik' olarak bilinen 'impetigo' teşhisi kondu.

Dudaklarının neredeyse her yerini kaplayan irinli enfeksiyon karşısında ne yapacağını bilemeyen talihsiz kadın, çektiği acının şiddetinden bir gece ambulans çağırmak zorunda dahi kalmış.Enfeksiyonun üzerinden haftalar geçse de mutsuz olduğunu belirten Saysha, bunun hijyen koşulları uygun olmayan salondan kaynaklandığını belirtti.Bu sorunun hayatının 1 yılına mâl olduğunu belirten genç kadın, dudaklarını dolgunlaştırmak isteyen kişilere gidecekleri yer konusunda titiz olmaları uyarısında bulunuyor.Operasyonu yapan kişinin, ilk birkaç gün dudaklarında yara olabileceği uyarısında bulunduğunu belirten Williams, durum uzun sürünce internet üzerinden araştırma yapmış ve doktora gidince de korkunç gerçeği öğrenmiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.