Hava Durumu

Düellonun galibi İnegöl

Bordo Beyazlılar, 80’inci dakikaya 3 farklı önde girdiği maçta Manisaspor’u 4-3 yenerek sezonun en gollü galibiyetine imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düellonun galibi İnegöl
GÜZEL BAŞLANGIÇ

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, konuk olduğu lider Manisaspor'u 4-3 yenerek yükselişe geçti. Bordo Beyazlılar, bu sezon 2'nci deplasman galibiyetini alırken bir mücadelede ilk kez 4 gol kaydetti. Bursa temsilcisinde Yasin Görkem Aslan hat trick yaparak galibiyetin mimarı oldu. 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip İnegölspor oldu. Bursa temsilcisi 21 ve 35’inci dakikalarda Yasin Görkem Aslan’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

ART ARDA GOLLER

Karşılaşmanın ikinci devresinde adeta gol düellosu yaşandı. Bursa temsilcisi 62’nci dakikada Kemal Hastürk’le farkı 3’e çıkardı. Mücadele 81’inci dakikaya kadar bu skorla sürdü. Bu bölümden sonra baskı kuran ev sahibi ekip 81’de Erman Bulucu, 83’te ise Metin Yüksel’in golleriyle umutlandı. Bordo Beyazlılar’da ilk iki golün sahibi Yasin Görkem Aslan, 89’da tekrar sahneye çıkarak kendisinin 3’üncü takımının ise 4’üncü golünü kaydetti. Manisaspor’da Bahattin Köse’nin 90’ıncı dakikada attığı gol sonucu etkilemeyince kazanan taraf 4-3’lük skorla İnegölspor oldu. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.