Hava Durumu

Düğmeye son kez basıldı

KuPS mağlubiyeti sonrası transferde hareketli günler yeniden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2012 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2012 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğmeye son kez basıldı

Bursaspor'un Finlandiya ekibi karşısında aldığı beklenmedik yenilgi sonrası Derek Boateng ve 'görüşmeler tıkandı' denilen Augusto Fernandez'in kulüpleriyle masaya oturuldu.

Her iki futbolcunun bonservisi konusunda kulüplerin istediği rakama yaklaşıldığı öğrenildi. Başkan İbrahim Yazıcı ise transferi yürüten menajerlere 'susun' talimatı verdi.

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Finlandiya ekibi KuPS Kuopio karşısında alınan mağlubiyet sonrası transferde son kez düğmeye basıldı. Önceki gün gelen haber sonrasında Finlandiya'dan apar topar Ukrayna'ya geçen ve Dnipro takımının yetkilileriyle Derek Boateng için görüşen Metin Korkmaz rakamda uzlaşma arıyor.
 

KORKMAZ TEMAS HALİNDE
Başkan İbrahim Yazıcı ile sürekli fikir alışverişinde olan Metin Korkmaz'ın bonservis bedelindeki farkı 500 bin avronun aşağısına çektiği ve pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Bu arada Dnipro yetkilileriyle bonservis bedelinin yanı sıra Prince Tagoe takasının da konuşulduğu gelen haberler arasında.
 

NAGUF TEKRAR BAŞLADI
Ukrayna'da bu gelişmeler yaşanırken, daha önce 'görüşmeler tıkandı' denilen Augusto Fernandez ile ilgili de girişimlere başlandı. Menajer Suzan Naguf'un götürdüğü görüşmelerde olumlu gelişmeler yaşanırken, Velez Sarsfield'ın daha önce 3.5 milyon avroya düştüğü bonservis bedelinde indirime gittiği ve Bursaspor'un rakam artırması için beklediği öğrenildi.
 

DEMEÇ YOK
Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda iki tarafın da yetkilileriyle görüşmeler hızlanırken, Bursaspor'un Boateng ya da Fernandez'den birisini renklerine bağlayacağı belirtildi. Öte yandan Başkan İbrahim Yazıcı, Ukrayna'daki Metin Korkmaz ve Arjantin'deki Suzan Naguf'a 'transferle ilgili hiçbir demeç vermeyin' dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.