Hava Durumu

Düğün dönüşü can pazarı! 14 yaralı

Topkapı'da düğünden dönenleri taşıyan minibüsün takla atması sonucu 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Yan yatan minibüste sıkışan yolcular, vatandaşlar tarafından çıkarılarak ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğün dönüşü can pazarı! 14 yaralı
Kaza, Zeytinburnu Topkapı mevkii D-100 karayolu Edirne istikametinde, saat 00.15 sıralarında meydana geldi. Bakırköy istikametinde 34 VZ 9412 plakalı otomobiliyle seyreden Muhammed Kenber, direksiyon hakimiyetini kaybederek  metrobüs yolunun kenarındaki bariyerlere çarptı.

\"\"

Kenber'in hemen arkasından gelen ve içerisinde düğünden dönenlerin bulunduğu 34 LA 8892 plakalı minibüs, önündeki araca çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkıp yan yattı.

\"\"

Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından minibüsün tavanı ve camlarından çıkarıldı.2'si ağır 14 yaralı, ambulanslar ile çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

\"\"

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu, Edirne istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.