Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünde terör saldırısı! Ölü sayısı 51'ye yükseldi

Gaziantep Valiliği, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 51 olarak açıkladı. Saldırıda 94 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düğünde terör saldırısı! Ölü sayısı 51'ye yükseldi
Gaziantep'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gaziantep'in merkez Şahinbey İlçesi'nde sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi.

Gaziantep Valiliği, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısını 51 olarak açıkladı. Hastanede tedavi altında olan gelin Besna ile damat Nurettin Akdoğan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yaralıların tedavisi sürüyor.

Saldırıda terör örgütü IŞİD şüphesi değerlendiriliyor.

Gaziantep Valiliği şu açıklamayı yaptı:

"20 Ağustos 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bugün itibariyle 51 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımızın tedavileri ilimizdeki hastanelerimizde devam etmektedir. Düzenlenen menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Haince düzenlenen saldırı ve bu saldırıyı yapanları bir kez daha lanetle kınıyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.