Hava Durumu

Dumandan etkilenen köpeğe ayran içirdiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir koltuk imalathanesinde çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken, itfaiye ekipleri ve işyeri çalışanları çatı katında bulunan ve dumandan etkilenen köpek için seferber oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dumandan etkilenen köpeğe ayran içirdiler

Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye Mahallesi İmar Sokağı'nda faaliyet gösteren bir koltuk imalathanesinde, kırpıntı makinesinden sıçrayan kıvılcımlar yüzünden yangın çıktı. 4 katlı binanın üçüncü katında Barış Durgut ve Oktay Aktaş’a ait işyerinde çıkan yangına işçiler müdahale ederken, bir yandan da itfaiyeye bilgi verildi. İşyeri çalışanları alevlerin üzerine ıslatılmış battaniye atarak yangının büyümesini önlerken, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdü.

10 kişinin çalıştığı işyerindeki yangında ilk belirlemelere göre 75 bin liralık maddi hasar meydana geldi. Bbinanın çatı katında bulunan köpek dumandan etkilendi. Yoğun dumandan etkilenen ve işyeri çalışanları tarafından baygın halde bulunan köpek, su ile yıkandıktan sonra ayran içirilip kendine gelmesi sağlandı. Bir süre ayakta durmakta güçlük çeken köpek, daha sonra tamamen kendine gelerek yürümeye başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.