Hava Durumu

Dün gece İstanbul! Sokak aralarında...

Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti il başkanlığına dün akşam gerçekleşen saldırı teşebbüsünden sonra, polis sokakları didik didik aradı. Uluslararası haber ajansları, polisin operasyonunu dünyaya flaş karelerle geçti.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dün gece İstanbul! Sokak aralarında...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Ak Parti il başkanlığına dün akşam lav silahıyla saldırı girişimi yaşandı.Silahı ateşleyen teröristlerin peşine düşen polis ekipleri, sokakları didik didik aradı. Zaman zaman Vatandaşlardan bilgi alan polisin elindeki uzun namlulu silahlar dikkat çekti.

Operasyona sivil ve özel harekat polisleri de katıldı. Uluslararası haber ajansları, operasyondan çok sayıda çarpıcı fotoğrafı servis etti.Emniyet'in Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinin arka sokağından, C Blok binasına doğru dün akşam lav silahıyla ateş açılmıştı. Açılan ateş sonucu, bahçe duvarı isabet alırken, saldırıda hiçbir emniyet mensubu zarar görmedi.

Bu saldırıdan dakikalar sonra bu kez Sütlüce'de bulunan AK Parti İstanbul binasına aynı silah ateşlendi. Anadolu Ajansı, açılan ateş sonucu bina duvarını delerek içeri giren başlığın patlamadığını duyurdu.Küçük çaplı hasara neden olan olayda da zarar gören kimse yok.

Saldırıların arkasındaki terör örgütünün DHKP-C olduğu tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.