Hava Durumu

Dündar’dan kas hastası çocuğa yardım eli

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçirdiği beyin kanaması sebebiyle kas hastalığına yakalanan çocuğa ayakta durabilme sehpası hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dündar’dan kas hastası çocuğa yardım eli
Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde hayata geçirdiği “Belediyem Benimle” projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

İlçedeki mahalleleri tek tek gezen Belediyem Benimle ekibinin ulaştığı kas hastalığı olan 4 yaşındaki Ç.T’ye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yardım eli uzattı. Doğumdan 1 hafta sonra geçirdiği beyin kanaması sebebiyle kas hastalığına yakalanan ve kaslarını kullanma kabiliyetini kaybettiği için ayakta duramayan çocuğu ziyaret eden Dündar, küçük Ç.T’ye ayakta durabilme sehpası hediye etti. Başkan Mustafa Dündar, çocuğun tedavisi için de gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Mustafa Dündar, “Yeni dönemde hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz olan ‘Belediyem Benimle’ ekibimizin ulaştığı yavrumuza yardım etmek istedik. Kas hastalığı sebebiyle ayakta duramayan Ç.T’nin tedavisi için ayakta durma sehpasına ihtiyacı olduğunu öğrendik. Tedavisi için ailemize destek olacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.