Hava Durumu

Dünya Bursasporlular Günü olsun

AS TV'de yayınlanan Markaj programı önerdi, Yeşil Beyazlı camia bu fikre çok sıcak baktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2012 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2012 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya Bursasporlular Günü olsun
16 Mayıs kimileri için hiçbir şey ifade etmese de Bursasporlular için bir devrimin tarihi olarak kabul görür. Yeşil Beyazlılar şimdi yeni bir zafere de yine 16 Mayıs'ta imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye Kupası Finali'nin de bu tarihe denk gelmesi önemli bir projenin ortaya çıkmasına sebep oldu. 16 Mayıs 'Dünya Bursasporlular Günü' fikri her kesimden destek aldı.

Bursa için tarih, Bursasporlular için onurdur 16 Mayıs. Türk futbolunun değiştiği, yeni bir sayfanın açıldığı, tertemiz şampiyonluğun adıdır. Ve bir tarihten fazlasıdır. Ruhların huzura erdiği andır. 16 Mayıs başkaldırının, devrimin son belki de ilk sayfasıdır. Futboldan daha fazlasını anlatan tarihtir. Endüstriyel futbola rest çekip, Anadolu'ya kapıyı açan andır. Birlik, kenetlenme, başarmanın ortak noktada birleştiği tarihtir 16 Mayıs. Bursa için 1326 ne ise 16 Mayıs 2010 da aynı anlamı taşır. İşte bu yüzden bir tarihten, önemli bir tarihten daha da önemlidir 16 Mayıs…

TEMİZ ŞAMPİYON VURGUSU

AS TV'de yayınlanan Markaj programında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un konuğu olan Ahmet Suphi Evke'nin, Ardiles'in önerisini bütün Bursa ile paylaşması da işte bu sebeptendir. Plakanın tarihe geçmesini resmileştirir 16 Mayıs. Şimdi Türkiye Kupası'nda yeni bir 16 Mayıs zaferine daha hazırlanırken, bu tarihi coşkuya, kenetlenmeye, dolayısıyla kutlamanın tam zamanıdır. Şikenin kol gezdiği Türkiye'ye her yıl temiz şampiyonluğu göstermektir. Futbolda nasıl devrim yapıldığını her sene hatırlatmaktır 16 Mayıs.

CAMİA KENETLENDİ

Bu düşünceler Bursaspor camiasını tek yürek haline getirdi. Futbolda Anadolu devrimini gerçekleştirdikleri tarihi unutmamak ve unutturmamak amacındaki Yeşil Beyaz sevdalıları, 16 Mayıs'ı Dünya Bursasporlular Günü olarak kutlama fikrinde şampiyonluktaki gibi birleştirdi. Genci yaşlısı, taraftarı yöneticisi, Markaj programında ilk kez dillendirilen 16 Mayıs'ın bundan böyle Dünya Bursasporlular Günü olarak kutlanması camiayı ayağa kaldıracak, Bursaspor sevgisini geniş kitlelere ulaştıracak bir etkinlik olduğunu vurguladı. 



RECEP ALTEPE

Bursaspor camiasının bütünleşmesi adına güzel bir adım. 16 Mayıs tarihi Bursa kenti için önemli. İnşallah bu 16 Mayıs'ta da Türkiye Kupası'nı havaya kaldırırız. Üzerimize düşen bir görev varsa da yapmaya hazırız.

İBRAHİM YAZICI

16 Mayıs Bursaspor tarihi açısından önemli bir gün. Unutulmaması lazım. Güzel bir düşünce. Bu fikri destekliyorum.

ÖMER ERDOĞAN

Doğum günümden sonra en mutlu olduğum gün. 16 Mayıs tarihi bu projeyle hep akıllarda kalacak ve unutulmayacak. O dönemde birlikte oynayan futbolcular ilerleyen yıllarda bir araya gelerek şampiyonluk coşkusunu tekrar yaşamak istiyoruz.


AHMET SUPHİ EVKE

Projeyi ilk kez dillendirmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Bu düşüncede önderlik edip kitlelere ulaşması için çalışacağım. Böyle bir konuda Türkiye'de örnek olacağız. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 16 Mayıs Dünya Bursasporlular Günü camiayı ayağa kaldıracak, Bursaspor sevgisinin geniş kitlelere ulaşmasında yardımcı olacaktır.


ENDER YILMAZ

Süper bir proje, akıl yürütenleri kutlamak lazım. 60 ildeki üniversitelerde örgütlü bir oluşum olarak bu projenin yanında olacağız.

MEHMET GÜZELSÖZ

Şampiyonluktan önce de bu düşünceyi tartışmıştık. Şimdi böyle bir şey ortaya çıktı. BTB olarak projeyi destekliyoruz. 16 Mayıs’ta Türkiye Kupası'nı alırsak daha da anlamlı olur.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.