Hava Durumu

Dünya devinin satışına Cemal Kaşıkçı engeli

Mancester United'ın sahipleri, kulübü satın almak isteyen Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Salman'a, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü iddialarının ardından ret yanıtı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya devinin satışına Cemal Kaşıkçı engeli

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Suudi Arabistan'ın veliaht Prensi Muhammed bin Salman'a satılacağı iddia edilmişti. Ancak Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan konsolosluğunda kaybolması ve burada öldürüldüğüne dair açıklamalar yapılmasının ardından bu alışveriş de iptal oldu.

4 MİLYAR EUROYU GÖZDEN ÇIKARMIŞLARDI

Manchester United'ın sahibi Amerikalı Glazer ailesinin kulüpte söz sahibi isimlerinden olan Avram Glazer'ın bir yatırım konferansına katılmak için gittiği Riyad'da Prens Salman ile de görüşeceği ve Manchester United'ın satışını konuşacakları gazetelere yansımıştı. Salman'ın 'Kırmızı Şeytanlar'ı satın almak için 4 milyar Euro teklif etmeye hazırlandığı belirtilse de bu anlaşmanın en azından şu an için gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı.

SATIŞ OLMAYACAĞINA YEMİN ETTİLER

İstanbul'da yaşanan Cemal Kaşıkçı cinayetinin, devlet görevlileri ve Prens Salman'a bağlı isimlerce yapılması nedeniyle İngilizlerin bu satıştan vazgeçtiği vurgulandı. Hatta İngiliz gazeteleri, Glazer ailesinin Manchester United'ın 'İngiliz' üyelerine böyle bir satışın gerçekleşmeyeceğine dair 'yemin ettiğini' bile yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.