Hava Durumu

Dünya Kupası sahibini buluyor

Organizasyonda bugün Fransa ile Hırvatistan finalde karşı karşıya gelecek. Luzhniki Stadı'nda hakem Nestor Pitana'nın yöneteceği maç 18.00'de start alacak ve TRT-1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya Kupası sahibini buluyor

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyon, bugün oynanacak final karşılaşması ile belli olacak. 14 Haziran'da oynanan açılış mücadelesi ile başlayan turnuvada 32 takımdan geriye 2 ekip kaldı. 64'üncü müsabaka olacak final maçı ile tamamlanacak 32 günlük heyecan dolu organizasyonda Fransa ile Hırvatistan, kupaya uzanmak için sahaya çıkacak. Finalde, Fransa ikinci, Hırvatistan ise ilk şampiyonluğu için mücadele edecek. Başkent Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda oynanacak maç, saat 18.00'de başlayacak.

DÜDÜK PİTANA'DA
Karşılaşmada Arjantin Futbol Federasyonu'ndan Nestor Pitana düdük çalacak. TRT-1'den canlı olarak yayınlanacak maçta Pitana'nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Hernan Maidana ve Juan Belatti yapacak. Finale kadar Hırvatistan'da 3 futbolcu 2'şer kez fileleri havalandırdı. Mario Mandzukic, Luka Modric ve Ivan Perisic, attıkları gollerle turların geçilmesinde önemli rol oynadı. Fransa'da ise Antoine Griezmann ve Kylian Mbappe, attıkları 3'er golle takımlarının gol yükünü çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.