Hava Durumu

Dünya Ralli Şampiyonası 8 yıl sonra Türkiye'de

Dünya Ralli Şampiyonası, 8 yıl aradan sonra Türkiye'ye geliyor. 13-16 Eylül tarihleri arasında Muğla'da yapılacak olan yarışların basın toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünya Ralli Şampiyonası 8 yıl sonra Türkiye'de

TARİHİ KATILIM OLACAK

8 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'nin de dahil edildiği Dünya Ralli Şampiyonası'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 13-16 Eylül tarihlerinde Marmaris'te yapılacak olan şampiyonanın basın toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu, TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve WRC Başkanı Oliver Ciesla katıldı. Otomobil sporlarının önemine vurgu yapan TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, "Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye'ye dönmesi bizim için büyük mutluluk Türkiye'de seyirci anlamında tarihi bir katılım olacak" dedi.

HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise, "Otomotiv sektöründeki lider konumuyla Türkiye'nin çok daha önemli adımlar atacağını söyleyebilirim. Bu organizasyon, ülkemizin güvenli ve önemli bir ülke olduğunu da gösteriyor. Bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Marmaris'te çok güzel bir yarış olacak. Orman ve denizin iç içe olduğu bir parkur. 50 bine yakın seyircinin olacağı bir yarış. Bu organizasyon ülkemize yakışır. Turizm açısından da altyapımız hazır. Tüm dünyayı davet ediyoruz. Bozhane'deki ralli günlerini yaşayan genç çocuk olarak ben de orada olacağım" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.