Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü boksörü Putin kurtardı

Conor McGregor'ı yenerek şampiyonluk unvanını koruyan Khabib Nurmagomedov'un maç sonu çıkan olaylar nedeniyle babası tarafından ağır bir biçimde cezalandırılmak istendiği ancak araya Rusya Devlet Başkanı Putin'in girdiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyaca ünlü boksörü Putin kurtardı

Dövüşü kazandıktan sonra kontrolünü kaybeden ve ringin dışına çıkarak Conor McGregor'ın ekibine saldıran Nurmagomedov'un bu hareketlerine babası Abdulmanap'ın çok sert tepki gösterdiği öğrenildi. Kontrolsüz hareketleri nedeniyle şampiyonluğunun elinden alınma tehlikesinin oluşması ve bir daha UFC'e güreşmeme cezası almasından korkulan Nurmagomedov'u affetmeyen babasının oğluna ağır bir ceza verdiği belirtiliyor.

"O KADAR SERT OLMAMASINI İSTEDİM"

Putin'in Khabib Nurmagomedov'la bir araya geldiği görüşmeye katılan baba Abdulmanap'ın cezadan Rus Devlet Başkanına bahsettiği öğrenildi. Bunun üzerine devreye giren Putin'in "Babandan vereceği cezada o kadar sert olmamasını istedim. Sonuçta hedefe ulaştın." dediği belirtildi.

PUTİN'DEN KHABİB'E NASİHAT

Putin'in Nurmagomedov'a nasihat verdiği ve "Bu tür durumlarda duygularını kontrol altında tutman önemli. Senin yaptığın gibi kontrolünü kaybedip saldırmak herkesin yapabileceği bir şey. Önemli olan saldırıya uğradığında sabır göstermek." dediği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.