Hava Durumu

Dünyaca ünlü şarkıcı bir anda elbisesini çıkardı!

MET Gala'da sunuculuk yapan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, davette inanılmaz bir şova imza atarak adından söz ettirdi. Gaga, gecede 4 farklı kıyafet giyerek dans etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyaca ünlü şarkıcı bir anda elbisesini çıkardı!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, her yıl düzenlenen yardım gecesi MET Gala'da sunuculuk yapacaktı. Bu haber duyurulduğu andan beri Gaga hayranları şarkıcının nasıl bir kostüm giyeceğini merak etmeye başlamıştı. Hayranlarının merakını boşa çıkarmayan Gaga, dün akşam düzenlenen gecede 4 farklı kıyafet giyerek adından söz ettirdi.

ELBİSESİNİ TAŞIMALARI İÇİN YANINDA YARDIMCILAR GETİRDİ

Gecede sunuculuk yapacağını duyurduktan sonra giyeceği kıyafetten dolayı 6 gündür bacaklarını tıraş etmediğini söylemişti. 33 yaşındaki Gaga, dün akşam düzenlenen gecede şovuna Brandon Maxwell tarafından tasarlanmış eflatun elbisesiyle başladı. Şarkıcının gecenin başında tercih ettiği fuşya elbisesi ihtişamından dolayı yayında kıyafetini taşıyan yardımcıları bile vardı.

DÖVMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

İlk kıyafetiyle göz dolduran Lady Gaga'nın daha sonra fuşya elbisesinin önü açıldı ve içinden devasa bir siyah elbise çıktı. Gaga'nın siyah elbisesinde dikkat çeken detay ise vücudundaki dövmeler oldu.

ELBİSE İÇİNDEN ELBİSE ÇIKTI

Şovuna devam eden Lady Gaga, ilerleyen dakikalarda siyah bir şemsiye açtı ve siyah elbisenin içinden yine eflatun bu sefer düz ve dekolteli bir elbise çıktı. Şovuna çok iyi hazırlanan Gaga, mimik ve hareketleriyle göz kamaştırdı.

KOSTÜMÜYLE GECEYE DAMGA VURDU

Şovunun son aşamasına geçen Lady Gag'ya elbisenin tasarımcısı Brandon Maxwell yardımcı oldu. Son olarak eflatun elbisenin fermuarı açıldı ve Gaga iç çamaşırı benzeri bir kostümle kaldı. File çorapları devasa topuklu ayakkabılarıyla kalan Gaga yaptığı dansla ilgi odağı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.