Hava Durumu

Dünyanın en kısa ama dev aşkı!

Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino dünyanın en kısa boylu çifti olabilir ama onlar dünyanın en büyük aşklarından birini yaşıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en kısa ama dev aşkı!
88 santimetre boyundaki Silva Barros ve 89 santimetre boyundaki Katyucia Hoshino birliktelikleriyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek istiyor.

SOSYAL MEDYADA TANIŞTILAR

10 sene önce bir sosyal medya sitesinde tanışan ikili, Brezilya'da birlikte yaşıyor. Genç kadın başta Barros'u ilk gördüğünde ondan hiç hoşlanmamış, sonrasında da onu engellemiş. Engellendiğini fark eden genç adam Hoshino'yu arayıp konuşmuş, 2 ay sonra da 300 kilometre uzaklıktaki kasabasına onu görmeye gitmiş. Yaptıklarıyla onun kalbini çalmayı başaran genç adam ve Hoshino aralarındaki uzak mesafeye rağmen ilişkilerine başladılar.



SONUNDA BİRLİKTE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

4 sene boyunca uzak mesafe ilişkisi yaşayan çift sonunda birlikte yaşamaya başlamış. 8 yılldır birlikte olan çiftin gündeminde evlilik var. Günlük hayatta her şeyin uzun boylu insanlara göre ayarlanmış olmasının zorluklarını yaşayan ikili, birbirlerine destek oluyor. Hoshino, tuvalet musluklarına erişmenin bile onlar için zor olduğunu söylüyor. Ayrıca sokakta insanların onu işaret edip ona güldüğünü ve bundan kaçış olmadığını da belirtiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.