Hava Durumu

Dünyanın en pahalı yatları Türkiye'de

Dünyanın en pahalı yatları ile gelen ünlü iş adamları milyon dolarlarını Bodrum'a bıraktı. Dünyanın en pahalı yatları yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en pahalı yatları Türkiye'de

Meeks'in Topshop zincirinin sahibi olan Philip Green'e ait Malta bayraklı Lionheart adlı mega yatıyla dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ün yapan Jeremy Meeks ve sevgilisi Chloe Green Bodrum'a geldi. Ultra lüks yatı gören yerli ve yabancı turistler yata bakmaktan kendilerini alıkoyamadı. 4.8 milyar dolar olan Philip Green'e ait Lionheart adlı mega yatta neredeyse yok yok. 90 metrelik, 5 katlı yatta 12 kamarası bulunuyor. Yatta, katlar arasında rahat dolaşabilmek için üç farklı noktada asansör, jakuziler ve yüzme havuzunun yanı sıra bir de helikopter pisti var.

Kazak iş adamının yatına 200 bin litre yakıt

Kazak milyarder iş adamı Alijan İbragimov'a ait olan Cayman Adaları bayraklı "Idynasty" isimli 101 metre uzunluğundaki yatta Bodrum'a demir attı. 200 milyon dolar değerindeki yatın 1 haftadır ilçede olduğu ve 7 tankerle 200 litre yakıt aldığı öğrenildi. İçerisinde yüzme havuzu, hamam, eğlence merkezi ve restoran bulunan yat turistlerinde ilgi odağı oldu.

Uzay mekiği görünümlü yat

Uzay mekiği görünümlü "Adastra" isimli yat da yaklaşık 2 haftadır Bodrum açıklarında demir attı. Endonezyalı milyarder iş adamı Antony Marden'e ait olan 15 milyon Euro değerindeki yatın sıra dışı tasarımı dikkatlerden kaçmıyor. "Adastra" isimli süper lüks yat uzay mekiği görünümüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bazı vatandaşlar ise yatı UFO benzetiyor.

Öte yandan Bodrum'a süper lüks yatlarla gelen iş damaları ilçede milyon dolarlar harcıyor. Bodrum'un turistlik bölgelerini gezen iş adamları denizin, güneşin ve mavi koyların keyfini doyasıya çıkarıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.