Hava Durumu

Dünyanın en ucuz hava yolu şirketi Türkiye'ye geldi

Dünyanın en ucuz hava yolu şirketi olarak da bilinen İrlanda merkezli Ryan Air, Dublin-Dalaman seferini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en ucuz hava yolu şirketi Türkiye'ye geldi

Dünyanın en ucuz havayolu şirketi olarak da bilinen İrlanda merkezli hava yolu şirketi Ryan Air, Dublin-Dalaman seferini gerçekleştirdi. 184 yolcusuyla Dalaman'a gelen Ryan Air'ın ilk uçağı su takı ve törenle karşılandı.

PASTA VE İKRAMLARLA KARŞILANDILAR

Uçaktan inen yolculara YDA Dalaman Havalimanı personeli tarafından ikramlarda bulunuldu. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ile Ryan Air temsilcileri Dublin'den Dalaman'a başlayan uçuşlar dolayısıyla pasta kesti.

Güvenç, yaptığı konuşmada, Ryan Air'in Dalaman'a ilk seferini yaptığını ve Dublin'den kalkan uçağın Dalaman'a dolu olarak geldiğini söyledi.

"HEDEFLERİ 200 MİLYON YOLCUYA ULAŞMAK"

Ryan Air'in önemli bir hava yolu şirketi olduğunu anlatan Güvenç, "Bugün Dublin'den Dalaman'a ilk seferini yapan Ryan Air bir dünya devi. Avrupa'nın en çok yolcu taşıyan hava yolu firması. 2017'deki yolcu sayısı 120 milyona ulaştı. Hedefleri 430 uçaklık filolarını daha da büyüterek 2020'li yıllarda 200 milyon yolcuya ulaşmak." dedi.

"UÇUŞ BÖLGELERİNİ ARTIRACAK"

Ryan Air'in bu sene Dublin ve Bratislava'dan Dalaman'a uçuşlar yapacağını anlatan Güvenç, "Önümüzdeki yıllarda Litvanya, Polonya ve Avusturya gibi ülkelerden Dalaman'a yeni uçuşlar planlıyoruz. Bölgemize ve turizm sektörüne hayırlı olsun. Uzun süren görüşmelerimizden sonra Dalaman'a uçma kararı alan Ryan Air yönetimine ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"DUBLIN-DALAMAN 9,99 EURO OLACAK"

Ryan Air temsilcisi Nikolas Lardis de Dalaman'a yapılacak uçuşu resmi olarak tanıtmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu yeni rotanın başlangıcını kutlamak için haziran ve temmuz aylarında seyahat için sadece 9,99 avrodan başlayan fiyatlarla Dublin'den Dalaman'a satış yapılmaktadır. Bunlar sadece Ryanair.com web sitesinde 27 Haziran Çarşamba günü gece yarısına kadar geçerlidir. Son derece ekonomik fiyatlarla sattığımız biletlerin kısa zamanda tükeneceğini düşünüyorum. Müşterilerimiz "www.ryanair.com" adresinden giriş yaparak ve bu fırsattan yararlanabilirler. " ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.