Hava Durumu

Durakta kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü

Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde durakta minibüs beklerken silahlı saldırıya uğrayan 47 yaşındaki Birol Ayna hayatını kaybetti. 

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 01:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 01:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Durakta kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü
Olay akşam saatlerinde, Karapürçek Hocaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Birol Ayna ve 16 yaşındaki oğlu O. Ayna, evlerine gitmek için durakta minibüs beklerken, yanlarına yanaşan içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobilden ateş açıldı. Kurşun yağmuruna tutulan Birol Ayna'nın vücuduna 6 kurşun isabet ederken, oğlu ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Babasının kanlar içerisinde yere düştüğünü gören O. Ayna, 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Birol Ayna'yı Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Birol Ayna yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

O. Ayna polise verdiği ifadede, "Babamla durakta bekliyorduk. Yanımıza beyaz bir otomobil yaklaştı. Bizi geçtikten sonra tekrar geri gelip ateş etmeye başladılar. Daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar. Bize ateş edenlerle daha önceden ailece husumetimiz vardı. Bu nedenle bu saldırıyı yaptılar, hepsini tanıyorum" dediği öğrenildi. 

Saldırıyı gerçekleştirenlerin kimlikleri belirlenirken, yakalanmaları için çalışma başlatıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.