Hava Durumu

Durma Timsahım

Yeşil Beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Amed Sportif’i konuk ediyor. Tek maç üzerinde oynanacak mücadele Timsah Arena’da saat 14.00’te başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Durma Timsahım
MAÇ 14.00’TE BAŞLAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Bursaspor sahasında Amed Sportif’le bugün karşı karşıya gelecek. Timsah Arena’da tek maç üzerinden oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak. Grubunu 6’da 6 yaparak 18 puanla lider tamamlayan Yeşil Beyazlı takım, galibiyet serisini sürdürmek ve çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. 

Spor Toto 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden rakip Amed Sportif ise A Grubu’nu ikinci sırada tamamlamış ve Bursaspor’un rakibi olmuştu.

SADECE BURSASPOR PASSOLİG’İ

Bursaspor ile Amed Sportif tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. Bu kritik mücadelede düdük hakem Abdullah Yılmaz’da olacak. Timsah Arena’daki mücadeleye İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla rakip takım taraftarı gelemeyecek, biletler ise sadece Bursaspor Passolig’i sahibi olan taraftarlara satılacak.

Bu arada Yeşil Beyazlı takımda önemli mücadele öncesi tek eksik bulunuyor. Eskişehirspor maçında sakatlanan Isaac Cuenca, bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Kura çekimi 2 Şubat’ta

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final müsabakaları için kura çekimi 2 Şubat Salı günü İstanbul'da yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.30'da başlayacak. Kura çekimine son 16 turunda rakiplerini eleyen 8 takımın temsilcileri ve TFF yetkilileri katılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.