Hava Durumu

Durumumuzu evimiz belirleyecek

Deplasmanda Fransız Limoges'a yenilen TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, "Şu ana kadar 3 zorlu deplasmandan mağlup ayrıldık ve iç sahada 4 tane maçımız var. O maçlar bizim için çok önemli olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Durumumuzu evimiz belirleyecek

İYİ BAŞLADIK AMA

7Days EuroCup B Grubu dördüncü haftasında deplasmanda Fransız temsilcisi Limoges CSP'ye 89-81 mağlup olan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Parkeden istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını ancak maç içerisinde kazanmayı denediklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Limoges'i bu tarihi salonda, iyi bir seyircisinin önünde yenmek kolay değil. Maça iyi başladık, oyunun içindeydik. Fakat ikinci çeyrekte konsantrasyonumuzu kaybettik." dedi.

4 MAÇIMIZ DA ÖNEMLİ

Genç oyunculara sahip olduklarını ve derin bir rotasyonlarının olmadığını ifade eden Ene, "Öncelikli hedefimiz altyapımızdan yetişen bu genç oyuncularımızı geliştirmektir. Onlar daha iyi olacaklar fakat Limoges karşısında onlardan çok yardım alamadık. İlk beş başlayan oyuncularımız yoruldular ve tekrar bir geri dönüş yapma reaksiyonu gösteremediler. Şu ana kadar 3 zorlu deplasmandan mağlup ayrıldık ve iç sahada 4 tane maçımız var. O maçlar bizim için çok önemli olacak" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.