Hava Durumu

Düşüşe aldanmayız

Bursaspor’un pazar günü ağırlayacağı Mersin İdman yurdu’nun teknik direktörü ve yıldız futbolcusu, Yeşil Beyazlı kulüpten övgüyle bahsederken, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düşüşe aldanmayız
KADRO ÇOK GÜÇLÜ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Güney ekibinin yıldız oyuncusu Sinan Kaloğlu, Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Bursaspor’un çok önemli bir kadroya sahip olduğunu belirtirken; “Zaman zaman düşüş yaşanabilir. Ancak bu durum Bursaspor’un kalitesini göz ardı etmemize sebep değil. Geçen hafta Fernandao ve Şener oynasaydı çok daha farklı olurdu” ifadesini kullandı. 

SADECE PARA DEĞİL

Bursaspor’da herkese önlem alacaklarını sözlerine ekleyen Çalımbay, takımda çok yetenekli oyuncuların bulunduğunu ve her an skoru değiştirebilecek çok futbolcu olduğunu açıkladı. Son haftalarda Mersin’de yaşanan olaylara da değinen Rıza Çalımbay; “Takım arkadaşlarımızın sıkıntısı sadece para değil. Tesis, çalışma ortamı, kamp yapacak otel bulamamak da var. Oyuncularımız bu sebeplerden dolayı mağdurlar. Yönetimimizin bir an önce bu olaya el atması gerekiyor” dedi. 

ZOR MAÇ OLACAK

Yeşil Beyazlı taraftarlardan “Bursalı Sinan” lakabını alan tecrübeli futbolcu da ligin en iyi takımlarından biriyle mücadele vereceklerini belirtti. Sinan Kaloğlu; “Zor maç olacak. Bizim bazı sıkıntılarımız var ancak bunu sahaya yansıtmadık ve iyi bir yerdeyiz. Bursaspor şanssız puanlar kaybetmeseydi şu an zirve yarışındaydı. Çok kaliteli bir ekip ve son haftalarda düşüşte olması bizim rehavete kapılmamıza sebep değil. Centilmence, kardeşçe bir maç olmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı. 

GURUR DUYARIM

Mersin İdmanyurdu ile sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini belirten Sinan Kaloğlu; “Mersin yöneticileri benimle sözleşme yenilemek istiyor. Ancak şu anda bunları konuşmanın sırası değil. Karşılaşmalara odaklanmış durumdayız. Konuşmak için erken fakat Bursaspor beni isterse büyük bir gurur duyarım ve gelmek de isterim. Her zaman söylediğim gibi Bursa benim evim” dedi. Tolgay ATAOKAY'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.