Hava Durumu

Dzsudzsak için dua

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımdan gönderilmesi gündemde olan Macar futbolcunun EURO 2016’daki performansının iyi olmasını umduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 04:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 04:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak için dua
UMARIM İYİ OYNAR

Başkan Ali Ay, Bursaspor’un EURO 2016’da boy gösteren futbolcularını değerlendirdi. Macaristan’ın Avusturya’yı 2-0 mağlup ettiği maçta 90 dakika sahada kalan ve futboluyla beğeni toplayan Balazs Dzsudzsak ile ilgili yorumda bulunan Başkan Ay; “Açıkçası iyi oynaması ve iyi bir turnuva geçirmesi için dua ediyoruz. Maliyeti çok yüksek ve bu maaşları karşılayabilecek durumda değiliz. Umarım iyi oynar ve uygun bir rakama oyuncuyu satarız” dedi.



İKİSİ DE BAŞARILIYDI

Cek Cumhuriyeti’nin İspanya’ya 1-0 mağlup olduğu maçta ilk 11’de sahaya çıkan Tomas Necid ve Tomas Sivok ile ilgili de yorumda bulunan Başkan Ali Ay; “İki oyuncu da bu maçta iyi bir futbol ortaya koydular. Sivok savunmada başarılıydı, Necid de bence görevini yerine getirdi. İki futbolcunun da iyi oynaması bizim yararımıza. Bu oyuncularımızı satmayı düşünmüyoruz ancak iyi bir teklif gelirse de her zaman söylediğimiz gibi düşünürüz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.