Hava Durumu

Dzsudzsak için Sampdoria da sırada

Hertha Berlin’in ardından Balazs Dzsudzsak’a İtalya’nın Sampdoria takımı da talip oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 06:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak için Sampdoria da sırada
İtalyan basınında çıkan habere göre, geçen sezonki performansından dolayı Sampdoria bu transfere biraz ılımlı yaklaşsa da, Dinamo Moskova ve PSV'de oynadığı dönemlerdeki performansı, “Dzsudzsak neden eski günlerine dönmesin” yorumuna neden oldu.

Haberde, Sampdoria'nın hedefindeki ilk ismin bir dönem Gaziantepspor'da da oynayan Ivelin Popov olduğu ancak Spartak Moskova'nın 10 milyon Euro talep etmesinin ardından İtalyan ekibinin yönetimi aynı mevkide oynayan Balazs Dzsudzsak'ın maliyetinin daha uygun olması nedeniyle oklarını Bursaspor'un kanat oyuncusuna çevirdiğini yazdı.

Teknik direktör Vincenzo Montella, 1986 doğumlu oyuncunun Avrupa'nın önemli liglerinde başarılı bir deneyime sahip olduğunu ve Serie A'da kendilerine yardımcı olabileceğini söyledi. Bu arada Macar futbolcuya Hertha Berlin de talip olmuş ve 2,5 milyon Euro’yu gözden çıkarmıştı.

VASATI GEÇEMEDİ

Bursasporlu futbolcu Balazs Dzsudzsak, ülkesi Macaristan’ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakika sahada kaldı. Almanların 2-0 kazandığı karşılaşmada Dzsudzsak’ın performansı vasatı geçemedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.