Hava Durumu

E-5'te dehşet! 1 ölü

E-5 Karayolu'nun Merter kesiminde, kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerleri parçalayarak yola çıktı. Metrobüsün çarptığı minibüsün sürücüsü ile metrobüs sürücüsü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan minibüsün şoförü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metrobüsteki yolculardan 12'si de çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
E-5'te dehşet! 1 ölü
Kaza saat 00.15 sıralarında meydana geldi. Topkapı'dan Avcılar yönüne giden 34 TP 2277 plakalı metrobüs, kontrolden çıkarak bariyerleri parçaladı ve E-5 Karayolu'na çıktı. Metrobüs, bu sırada yolda seyir halinde olan 34 MTT 12 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.

Kazada her iki aracın sürücüsü de ağır yaralanırken, metrobüste bulunan 12 yolcu da çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yolcular, ambulansların gelmesini beklemeden, kendi imkanlarıyla hastanelere gitti. Metrobüs sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılırken, araç içinde sıkışan minibüs sürücüsünün kurtarılması için de itfaiye ekibi seferber oldu. Yaralı sürücü, ekiplerin 1 saati aşkın süren çabası sonucu kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı minibüs sürücüsü Salih Doğan'ın, kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Metrobüs sürücüsü Yasin Yıldırım'ın ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

E-5 SAATLER SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Öte yandan E-5 Karayolu, kazaya karışan araçların vinçlerle bulundukları yerden kaldırılmasının ardından  trafiğe açıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.