Hava Durumu

E-spor'da Timsah devri

Bursaspor ve Rockville Teknoloji arasındaki işbirliği ile Yeşil Beyazlılar'da E-spor branşının faaliyete geçmesi için 3 yıllık anlaşmaya varıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
E-spor'da Timsah devri

HABER I Özgün DOĞAN I

BURSASPOR ARMASI TAŞIYACAK
Timsah ve Rockville Teknoloji arasındaki işbirliği ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yükselen bir trend olan Espor branşının Bursaspor'da da faaliyete geçmesi için anlaşmaya varıldı. Yani Yeşil Beyazlılar'ın arması artık E-spor sahnesinde yer alacak. Bursaspor ve Rockville Teknoloji işbirliği ile hayata geçirilen Bursaspor E-spor branşında dünyada ve ülkemizde milyonlarca takipçisi olan ve E-spor sektörünün dinamiğini oluşturan League of Legends, Counter Strike, PubG, FIFA gibi bir çok farklı oyuna özel Bursaspor armasını taşıyan takımlar oluşturulacak.

SEZGİN: "BİZ SPOR KULÜBÜYÜZ"
Bursaspor E-spor branşı için Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Kulübü Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin işbirliğinin taraftarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi. Sezgin, "Özellikle genç taraftarlarımızın talepleri ve beklentileri doğrultusunda yapmış olduğumuz ön çalışmalar sonrası E-spor branşında bir spor kulübü olan Bursaspor'un da dahil olmasına karar verdik" dedi. Rockville Teknoloji şirketi Genel Müdürü Sefa Kuru ise Bursaspor ile böyle bir anlaşma yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.