Hava Durumu

Ebru Gündeş'i çileden çıkaran iddia

Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasının ardından boşanacakları yönündeki dedikoduları ortaya atanlara ateş püsküren Ebru Gündeş, "Onları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş'i çileden çıkaran iddia
Gittikleri  Miami tailinde kocası  Reza Zarrab'ın yanında gözaltına alınması ve hakkında 75 yıl hapis istenmesi sonrası  Ebru Gündeş zor günler geçiriyor.  Amerika ve  Türkiye arasında mekik dokuyan ünlü sanatçı, eşinden boşanacağı yönündeki dedikodulara ateş püskürdü.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Daha önce avukatları tarafından yalanlanan iddianın  Reza Zarrab'ın gözaltına alınmasının ardından yeniden gündeme gelmesi  Ebru Gündeş'i rahatsız etti. Konuyla ilgili yakın çevresine dert yanan ünlü sanatçının "Bu dedikoduları kimin çıkardığını anlayabilmiş değilim. Özellikle böyle bir durumdayken nasıl bir kendini bilmezliktir bu. O dedikoduları çıkaranları Allah'a havale ediyorum" dediği öğrenildi.

"MİAMİ'YE HAREKET ETTİ"

Reza Zarrab'ın gözaltına alınmasının ardından kızının durumdan olumsuz etkilenmemesi için apar topar  Türkiye'ye dönen  Ebru Gündeş, "Reza beni yanında ister" diyerek ilk duruşma için yeniden  Miami'ye hareket etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.