Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebru Gündeş'in her şeyden haberi vardı

ABD'de tutuklu bulunan iş adamı Reza Zarrab'la ilgili Habertürk yazarı Sevilay Yılman yeni bir iddia ortaya attı. İddiaya göre, Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in her şeyden haberi vardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş'in her şeyden haberi vardı

19 Mart 2016'da ABD'ye ailesi giden ve ABD'ye gider gitmez tutuklanan Reza Zarrab'ın ABD'ye gitme sürecinin bir plan olduğu ve bu planın da eşi şarkıcı Ebru Gündeş tarafından bilindiği iddia edildi.

EBRU GÜNDEŞ - REZA ZARRAB AŞKI NASIL BAŞLAMIŞTI?

İddianın sahibi ise Habertürk yazarı Sevilay Yılman. Yılman, söz konusu iddiasının kendisine bir istihbaratçı kaynağı tarafından söylendiğini ifade ettiği yazısında "Onun için en sağlam, en güvenilir şey, ABD'nin gözetiminde olmaktı ve bu nedenle de kendisini ABD'ye teslim etti. CIA'nın organize ettiği bir ekip, Türkiye'ye gelip Zarrab'ı tutuklayacak sürecin nasıl olacağını ve yol haritasını tek tek anlattı kendisine ve çizilen plan çerçevesinde de yola çıkıldı hep beraber! Eşi Ebru Gündeş'in de bu olan bitenlerden haberi vardı ve o yol haritasının dört dörtlük hayata geçmesi için de ailece ABD'ye tatile gidiyormuş süsünü birlikte planlamışlardı" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.