Hava Durumu

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın yat keyfi

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin yat turu, Bodrum’u karıştırdı. “Hırsız var” diye bağıran iki gencin Zarrab’ın korumaları tarafından dövülmesi, yat keyfinin sonu oldu

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın yat keyfi

Hürriyet'ten İsmail Bayrak ve Cenker Tezel'in haberine göre 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan, 74 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş ve kızları Alara’yla tatile çıktı.

Aile, önceki gün Zarrab’ın 48 metrelik milyon dolarlık yatıyla Bodrum’da denize açıldı.

Korumaları öğrenci dövdü

Lüks yat, marinaya 1 saat uzaklıktaki ıssız bir adanın arkasına demir attı. Ancak bir grup üniversite öğrencisinin bulunduğu bir tur teknesi, keyifli saatlerin sonu oldu.

Zarrab’ı görünce “Hırsız var. Bu yatı hangi parayı aldın” diye bağıran iki öğrenci, tur bitiminde işadamının korumaları tarafından dövüldü.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti, lüks yata zodyakla çıktı. Gündeş hemen gölgeye çekilirken Zarrab ise kızları Alara’yı denize soktu.

Malta bayraklı

Reza Zarrab’ın “60 Years” adlı 48 metrelik lüks yatı, Malta bayrağı taşıyor. İskelesinde jakuzi bulunan teknede ayrıca jet-ski, sürat motoru ve motosiklet park edebilecek alan yer alıyor. 1 konuk kabini ve 1 çift kişilik VIP süit’i bulunan, 8 kişinin rahatça seyahat edebildiği yatın projesi Melih Uzel’e, iç tasarımı ise Dara Kırmızıtoprak’a ait.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.