Hava Durumu

Ebru Şahin yatak pozuyla sosyal medyayı salladı!

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin şu sıralar yoğun geçen sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. Sık sık bikinili pozlar paylaşan Ebru Şahin'in yatak pozu takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Şahin yatak pozuyla sosyal medyayı salladı!

Daha önce İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Ebru Şahin güzelliği, düzgün fiziği ve başarılı oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmişti. Hercai dizisi ile şöhretin zirvesinde olan Ebru Şahin instagramı aktif kullanan ünlülerden.

Reyyan karakteri ile Hercai dizisinde fırtınalar estiren ve yıldızı parlayan Ebru Şahin yoğun ve başarılı bir sezonun ardından soluğu tatilde aldı. Sık sık seksi paylaşımlar yapan Ebru Şahin'in yatak pozu ise takipçilerini ikiye böldü.

Hercai dizisinden sonra Instagram'da takipçi sayısı 2.1 milyona çıkan Ebru Şahin'in her paylaşımı olay oluyor, pozlarına yorum ve beğeni yağıyor.

Son olarak yatak pozunu takipçileri ile paylaşan Ebru Şahin'e kısa sürede yorum ve beğeni yağdı. Bu seksi poz takipçileri ikiye böldü.

"Çok güzelsin ne yaparsan yap yakışıyor" diyenlerin yanı sıra "şöhret seni bozdu; doğallığını kaybediyorsun" diyen takipçiler de çoğunluktaydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.