Hava Durumu

Ebru Şallı'dan Bursa selfiesi

Ünlü model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Bursa’da bir giyim firmasının düzenlediği etkinlikte Bursalı hayranları ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Şallı'dan Bursa selfiesi
Bir alışveriş merkezinde bulunan giyim mağazasında gerçekleşen etkinlikte Şallı, yaza sağlıklı ve fit bir şekilde girmek isteyenlere özel egzersizler gösterdi ve önemli tüyolar verdi. Bursalı hayranları ile buluşan Ebru Şallı, sağlıklı ve fit görüntüsünün sırlarını paylaştı. Ayrıca Şallı, Bursalılar için vücudu yaza hazırlayacak çok özel egzersizler de yaptı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı.



Şallı, aynı zamanda koleksiyonun en özel parçalarını kombinleyerek, spor yaparken de stilinden ödün vermek istemeyen ve günlük stilini spor parçalarla bütünleştirmek isteyen kadınlara önerilerde bulundu. Bursa’da bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Şallı “Güçlü ve hayattan zevk alan tüm kadınlara ithaf ettiğimiz bu koleksiyon, hem farklı spor dallarına uygun, hem de şık ve fonksiyonel detaylarla zenginleştirilmiş tasarımlardan oluşuyor. Koleksiyonumuzun bu yaza fit ve sağlıklı bir vücut ile girme konusunda güçlü bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.