Hava Durumu

Ebru Yaşar: Avşar'a geçmiş olsun diyorum

Şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz haftalarda kendisini takip eden bir hayranı nedeniyle zor dakikalar geçiren Hülya Avşar'a destek oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2018 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2018 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Yaşar: Avşar'a geçmiş olsun diyorum

Ebru Yaşar, "Sanatçılar ile hayranları arasındaki ilişki başka bir şeye benzemez. Sizi severler, beğenirler, var ederler. Bizler bunu biliriz. Zaten hayranına saygı göstermeyen bir sanatçı, sanatçı olarak varlığını devam ettiremez. Ancak öyle şeyler oluyor ki, kimi zaman bu ilişki hayranlık boyutunu aşıp tacize varabiliyor" diyerek örnekler verdi.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda evine hırsız giren Hülya Avşar'ın Balıkesir'de yürüyüş yaparken hayranları tarafından takip edildiğini belirterek, "Hülya Avşar, hayranlarının kendisini takip ettiğinden habersiz sahilde yürüyüşe çıkmış. Dalgın dalgın sahilde yürürken, İstanbul'dan gelen hayranları bir anda arkadan yaklaşarak ünlü sanatçıya sarılmış. Doğal olarak çok korkmuş. Bir anda çığlıklar atarak ellerinden kurtulmuş. Tabii ortalık karışmış. Mesele anlaşılmış ama Hülya Avşar uzun süre kendisine gelememiş. Daha sonra emniyete başvurmuş. Avşar'a geçmiş olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.