Hava Durumu

Ece Erken'den annesine sitem!

Sunucu Ece Erken'in annesi Nurhan Erken, sosyal medya hesabından kızıyla sorun yaşadığını dile getirmişti. Ece Erken'de annesine cevap vererek, "Evlatlarla uğraşılmaz, ilgilenilir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2018 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Erken'den annesine sitem!

Ece Erken'in annesi Nurhan Erken, sosyal medya hesabından "Ben yoruldum artık. Biraz da babası babalık yapsın" diyerek kızıyla sorun yaşadığını gözler önüne sermişti. Ece Erken annesine cevap vererek, "Evlatlarla uğraşılmaz, ilgilenilir." dedi.

'EVLATLARLA UĞRAŞILMAZ, İLGİLENİLİR'

Bir süredir annesiyle küs olan Ece Erken, annesinin açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Sunucu, "Uğraşılacak ne yaştayım ne de kötü durumdayım. Anneler, babalar evlatlarıyla uğraşmaz, ilgilenir" diyerek annesine olan kızgınlığını dile getirdi.

"BEN YORULDUM BİRAZ DA BABASI BABALIK YAPSIN"

Gçtiğimiz günlerde Anne Erken'in dikkatli bir takipçisi Ece Erken'in annesinin resimlerine beğeni ya da yorum yapmadığını dikkat çekmişti. Ardından da Nurhan Erken'e "Bir evlat anneye nasıl küsebilir" şeklinde mesaj yazmıştı. Bunun üzerine anne Erken, "Ece'yle alakası yok engellemeyi yapan bendim. Anneler kızınca gözü bir şey görmez. Ama sizleri rahatlatmak için engeli kaldırdım" yazmıştı. Ardından da anne Erken, "Ben yoruldum biraz babası babalık yapsın" mesajını yazarak kızıyla konuşmadıklarını ima etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.