Hava Durumu

Ece Erken'den bomba itiraf

Yaklaşık bir aydır Serkan Uçar’la gözlerden uzak beraberlik yaşayan Ece Erken, Çağla Şikel ve Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programında kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile evleneceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Erken'den bomba itiraf

Aradığı aşkı bulduğunu söyleyen Erken'in, sevgilisinin jestleriyle adeta ayakları yerden kesilmiş durumda. Uçar'ın geçtiğimiz günlerde Erken'in evine 1000 adet kırmızı gül gönderdiği de akıllardan çıkmıyor.

Ece Erken, Her Şey Dahil programında Serkan Uçar'la ilk görüntülendikleri gün çekilen fotoğraflara da açıklık getirdi. İlk karede normalde otomobilin arkasında oturduğunu ve o günün ilk buluşmaları olduğunu söyleyen Ece Erken, fotoğraf çekildiği sırada aralarında hiçbir şey olmadığını açıkladı. Fakat otomobilin arkasında oturamadığını ve midesinin bulandığını söyleyen Erken, daha sonra ön koltuğa geçtiğini, bu defa polisin otomobili durdurduğunu, işte o sırada gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini anlattı.

Serkan Uçar'ın annesinin çok saygıdeğer bir insan olduğunu, Uçar Ailesi'nin bir düğününde biraraya geldiklerini söyleyen Ece Erken, "Serkan'ın babasıyla çok samimi olmadığımız için bir şey söyleyemem" dedi.

Alişan da Serkan Uçar'la tanıştığını ve ona, "En fazla 9 ayın var. Sonra ya evlenirsin ya da ayrılırsın. Bizde bu işler uzamaz" dediğini söyledi.

Serkan Uçar, Ece Erken'le birlikte fotoğraflarının çekilmesinin hemen ardından ortaya atılan iddialar sonrasında Haberturk.com'u arayıp, haklarında çıkan haberlerin doğru olmadığını, Ece Erken'le bir birliktelikleri olmadığını iddia etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.