Hava Durumu

Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e ağır sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki kavgaya Erbil'in kızı Yasmin Erbil de dahil oldu. Erbil'in "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum" sözlerine Ece Ronay'dan sert cevap geldi. Ronay, "Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2021 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2021 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Ronay'dan Yasmin Erbil'e ağır sözler

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile sosyal medya fenomeni Ece Ronay arasındaki gerginlik sürüyor. Tartışmaya son olarak ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil de katıldı. Yasak Elma dizisinde rol almaya başlayan Yasmin Erbil Ronaya'ı hedef aldı ve "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" dedi.

SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

Bu açıklamayı duyan Ronay Yasmin Erbil'e sert sözlerle yanıt verdi. Ronay açıklamasında "Sen ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşimde koşuyordu. Senin baban benle uğraşamadı bence sen hiç bulaşma" dedi.

"BABANIN ABSÜRTLÜKLERİYLE ÜNLÜ OLDUN"

Hızını alamayan Ece Ronay açıklamasının devamında ise "Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun. Kapat çeneni" diyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.