Hava Durumu

Ece Seçkin düğün tarihini açıkladı

Güney Afrika'da klip çekimi sırasında erkek arkadaşından evlilik teklifi alan şarkıcı Ece Seçkin, "Eylül ayında nişan yapmayı düşünüyoruz. Düğün önümüzdeki sene yaza" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2018 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Seçkin düğün tarihini açıkladı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç bölgesinde bulunan otelde sahneye çıkan Ece Seçkin, hareketli şarkılarla tatilcileri eğlendirdi. Şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Seçkin, çok mutlu olduğunu belirtip, parmağındaki yüzüğü gösterdi. Ece Seçkin evlilik teklifi aldıktan sonraki ilk konseri olduğunu kaydetti. Sahnede bir saatten fazla kalan Seçkin, Türkçe ve İngilizce şarkılar söyledi.

Konser öncesinde gazetecilere açıklama yapan Ece Seçkin, en büyük hayalinin Güney Afrika'da klip çekmek olduğunu belirterek " Klip çekimi ve evlilik teklifi bir arada olmuş oldu. Teklifi beklemiyordum, hele ki orada öyle bir ortamda bir klip çekiminin ortasında hiç beklemiyordum. Çok büyük şok yaşadım ama çok da mutlu oldum" şeklinde konuştu.

Ece Seçkin, Eylül ayında nişan yapmayı düşünüyoruz ama düğünü ne zaman yapacağız bilmiyorum. Önümüzdeki sene yaza düşünüyoruz şimdilik" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.