Hava Durumu

Ece Seçkin dünyaca ünlü ismi geçti

Genç popçu Ece Seçkin, YouTube'daki şarkılarının tıklanmasıyla dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'i geçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2019 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2019 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Seçkin dünyaca ünlü ismi geçti

TV8'de Eser Yenenler'in sunumuyla ekranlara gelen EYS Show'a katılan Ece Seçkin, samimi açıklamalarda bulundu. Her bir klibi milyonlarca tık alan genç şarkıcı, kendisini dünya ünlü yıldız Jennifer Lopez'le karşılaştırdı.

JENNIFER LOPEZ'İ GEÇTİM

YouTube'daki şarkılarının tıklanmasının fake olduğu yorumlarını asla kabul etmediğini vurgulayan Seçkin, "Bakıyorlar Jennifer Lopez 60 milyon izlenmiş. Ben 120 milyon izlenmişim. Hemen sahte izlenme yorumları geliyor. Yani geçtim yapacak bir şey yok, Jennifer Lopez'i geçtim ve ondan çok dinlendim" ifadelerini kullandı.

ŞARKILARIMI BEĞENMİŞ

İspanyol yıldız Enrique Iglesias ile düet yaptıklarını ve önümüzde ki aylarda bu düetin yayınlanacağı müjdesini veren şarkıcı, "Ben ona değil, o bana ulaştı. Ben nasıl ulaşayım ona. İnternet üzerinden şarkılarıma denk gelmiş ve beğenmiş. Onlarda bize ulaştılar. Tabi böyle bir düet teklifi gelince bende hemen kabul ettim. Hem İngilizce hemde Türkçe okudum güzel oldu. Fakat daha fazla bilgi vermem yasak olduğu için şu anda sadece bu kadarını söyleyebiliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.