Hava Durumu

Ecel Bursa'da yakaladı...

Erzurum’dan akraba ziyareti için geldiği Bursa’nın Orhangazi ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ecel Bursa'da yakaladı...
Kaza, Orhangazi Yalova-Bursa karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdurrahman Çayırcı (73), ana yolda karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Yalova’dan Bursa istikametine seyreden İsmail A. (43) idaresindeki 34 LP 4147 plakalı otomobil yaşlı adama çarptı. Kaza sonrasında çarpmasının etkisi ile metrelerce ileri savrulan yaşlı adam yol kenarına düştü. Başından ağır yaralanan talihsiz adama ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı. Olay yerine çağrılan ambulansa konan Çayırcı Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Abdurrahman Çayırcı’ya acil serviste kırmızı odada müdahale edilirken, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AKRABA ZİYARETİ İÇİN GELMİŞ

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Çayırcı’nın Erzurum’dan akraba ziyareti için Orhangazi’ye geldiği öğrenildi. Çayırcı’nın Muradiye Mahallesi’nde anayolun alt kısmında ikamet eden yeğeninin evine gitmek istediği bildirildi. Kaza sebebiyle Yalova-Bursa karayolunda trafik akışı kısa bir süre durdu.

Polis bir süre sonra trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Abdurrahman Çayırcı’ya çarptıktan sonra büyük hasar alan otomobil otoparka çekilirken, sürücü İsmail A. gözaltına alındı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.