Hava Durumu

Ecrin bebekten acı haber geldi!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın kaybolduğu köye yaklaşık bir kilometre uzaklıkta ormanlık arazideki dere yatağında küçük çocuğa ait olduğu düşünülen ayakkabı ile ceset parçaları bulundu. Öte yandan Müge Anlı'nın programında kayıp bebek Ecrin'le ilgili şok bir gelişme yaşandı. Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz'ın, "Şeytan götürmüş olabilir!" sözleri, stüdyodaki herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ecrin bebekten acı haber geldi!

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Alancık Mahallesi'nin yaklaşık bir kilometre dışındaki ormanlık alandaki dere yatağında orman işçileri tarafından kız çocuğuna ait ceset parçaları ve ayakkabı bulunması üzerine jandarmaya haber verildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin bulunduğu alanda güvenlik şeridi oluşturdu.

Ceset parçaları ve ayakkabının 7 Mayıs'ta evinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'a ait olduğu değerlendiriliyor.

Ekipler kadavra köpekleriyle bölgedeki arama çalışmalarını sürdürüyor.

Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken 7 Mayıs'ta öğle saatlerinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirilmişti. Jandarma, AFAD ekipleri ve vatandaşların katılımıyla küçük kız aranmış ancak bir ize ulaşılamamıştı.

CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN SÖZLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp bebek Ecrin'le ilgili düğüm hala çözülemedi. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz hakkında üvey amcası Özkan Kurnaz canlı yayında açıklamalarıyla herkesi şoke etti.

TUHAF BİR İDDİA ORTAYA ATILDI

22 gün önce Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin bebekle ilgili üvey amca Özkan Kurnaz'dan tuhaf bir iddia ortaya atıldı.

"ECRİN'İ ŞEYTAN ALIP GÖTÜRDÜ!"

Bu sırada Özkan Kurnaz'dan Ecrin bebekle ilgili şok eden bir iddia geldi: Şeytan alıp götürmüş olabilir! Hatice Kurnaz ve oğlu Özkan Kurnaz, köyde daha önce şeytanların insan suretiyle göründüğünü Ecrin'in de aynı şekilde kaçırıldığını anlatmaları hem stüdyoda hem de izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Aile içerisinde herkesin böyle halisinasyonlar gördüğü ortaya çıktı.

"BOŞUNA MI UĞRAŞTIK"

Müge Anlı bu gelişmelerden sonra; "Madem şeytan aldı getirdi biz de jandarma da bu kadar aramasaydık, boşuna mı uğraştık" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.