Hava Durumu

Edebali'den moral ziyareti

Süper Amatör Lig'de zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor'u ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bu takımın sezonu başarılı şekilde bitireceğine inancım tam" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Edebali'den moral ziyareti

FUTBOLCULARA DESTEK

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Süper Amatör Lig'de zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor futbol takımını ziyaret etti. Süper Amatör Lig'de play-off iddiasını güçlü bir şekilde devam ettiren Lacivert Turkuazlılar, 4 puan önündeki lider Yenişehir Belediyespor'la oynayacağı karşılaşmanın son antrenmanını tamamladı. Yıldırım ekibinin son antrenmanını başkan Edebali ziyaret ederek zorlu maç öncesi futbolculara ve teknik heyete moral verdi.

İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIZ

Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın'ın da yer aldığı ziyarette takımla bir araya gelen Başkan Edebali, Yenişehir karşılaş-masında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirterek, "Hiçbir başarı erişilmeyecek kadar uzak değildir. Önemli olan buna inanmaktır. Sizlerin de sezonu başarılı bir şekilde bitireceğinize inancım tam. Ancak unutmayalım ki spor dostluk ve kardeşliktir. Sonuç ne olursa olsun oyuncularımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.