Hava Durumu

EFE'ler iyi başladı

İspanya'nın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, D Grubu'ndaki ilk maçında, Arnavutluk'u 3-0'la geçerek turnuvaya galibiyetle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
EFE'ler iyi başladı

ÖNEMLİ GALİBİYET
A Erkek Milli Voleybol Takımımız, Akdeniz Oyunları'na muhteşem bir galibiyet ile başladı. İspanya'nın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, D Grubu'ndaki ilk maçında, Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Tarraco Arena'da oynanan mücadeleye oldukça istekli ve hızlı başlayan Kırmızı Beyazlılar ilk seti 25-22 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti.

İKİNCİ MAÇ TUNUS'LA
İkinci sette ezici üstünlükle oynayan Ay Yıldızlılar rakibine sadece 4 sayı şansı tanıdı ve seti 25-4'lük skorla geçerek farkı 2'ye çıkardı. Üçüncü sette de rakibinin kolay sayı üretmesini engelleyen milliler file önünde etkili oyunuyla seti 25-17 kazanmasını bildi ve parkeden 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Millilerimiz, grubundaki ikinci ve son maçında ise; bugün (24 Haziran 2018, Pazar) Türkiye saati ile 20.00'de Tunus ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.