Hava Durumu

Efsane indirim bu gece başlıyor

Dünyanın en büyük alışveriş festivali 'Black Friday' (Kara Cuma) bu gece başlıyor. Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada, büyük indirimlerin yapıldığı bu alışveriş festivalini 'Efsane Cuma' ile gerçekleştirecek. Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, "Perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısından itibaren yüzde 80'e varan indirimler sunacağız" dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsane indirim bu gece başlıyor

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada, 'Kara Cuma'yı Türkiye'de 'Efsane Cuma' adıyla hazırlanıyor. Geçen yıl rekora imza atan Hepsiburada, bu yıl kendi rekorunu kırmak için çalışmalarını tamamladı. 'Efsane Cuma' için yaptıkları hazırlıkları anlatan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, "Perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısından itibaren yüzde 80'e varan indirimleri sunmaya başlayacağız" dedi.

2.5 MİLYON ÜRÜN

Şu anda depolarındaki raflarda diğer satıcılar hariç yaklaşık 2.5 milyon adet ürünün bulunduğunu ifade eden Ekmekçi, şunları söyledi: "Bu miktar yaklaşık 500 TIR dolusu ürün anlamına geliyor. Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerimizin sipariş vereceği her noktaya siparişi ulaştıracak sevkiyat ağı hazır durumda. 10 bin iş ortağımızla ülke genelinde büyük bir alışveriş hareketi gerçekleşecek. Ürünlerimiz toplam 14 futbol sahası genişliğinde bir alan kaplıyor. Depoda 650 mavi yaka çalışanımız var. 'Efsane Cuma' nedeniyle çalışan sayımızı 2 katına çıkardık."

Hepsiburada 'Efsane Cuma' kampanyaları için depo çalışan sayısını 2 katına çıkarttı.

HEDEF 1 GÜNDE 10 MİLYON ZİYARET

Geçen yıl 'Efsane Cuma'da Hepsiburada'nın web sitesinin 4 milyon kez ziyaret edildiğini belirten Ekmekçi, "Bu yıl 1 günde 10 milyon ziyaret hedefliyoruz. Bu rakam Türkiye'nin en büyük AVM'sine 30 günde yapılan ziyaretin 2 katı. Ayrıca geçen yıl uygulamamızda üzerinden 2.5 milyon kez görüntülenme aldık. En çok sağlık-güzellik ürünleri sipariş edildi. En çok harcama cep telefonları ve aksesuarlarına yapıldı. Dakikada 350 ürün satışı gerçekleştirdik" diye konuştu.

'6 AYLIK TEMİZLİK MALZEMESİNDE YÜZDE 53 İNDİRİM VAR'

Yapacakları indirimlerden de bahseden Ekmekçi, "Bir bebeğin; bebek bezi, ıslak havlu ve devam sütünden oluşan temel ihtiyaçlarından üçü piyasada 382 TL iken, 'Efsane Cuma'da bu ürünlerin toplam satış fiyatı 250 TL. Bir evin 6 aylık temel temizlik malzemesi ihtiyacı ortalama 388 TL iken, 'Efsane Cuma'da 180TL'ye denk geliyor. Bir evin ortalama 3 bin TL'ye yenilenen salonu 'Efsane Cuma'da 1.000 TL'ye yenilenebiliyor. Samsung buzdolabı ve bulaşık makinesi ile Bosch çamaşır makinesinden oluşan beyaz eşya setinin ücreti 8 bin 525 TL iken cuma günü bu ürünler 3 bin 877 TL olacak" diye konuştu. Türkiye'de bir e-ticaret platformunda ilk kez konut satışını gerçekleştireceklerini de sözlerine ekleyen Ekmekçi, "Hepsiburada, gayrimenkul şirketi Nef'in İstanbul Çekmeköy'de başladığı Ormantepe konut projesinin ikinci etabından 1+1 daireleri müşterilerine çok özel fiyatlarla sunacak. Lansmana özel ön ödeme 9 bin 999 TL olarak belirlendi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.