Hava Durumu

Efsane nasihatler

Yeşil Beyazlı takımın efsane isimleri Sinan Bür, Vahit Doğan ve Feridun Özdiker, Bursaspor Futbol Akademisi'nde eğitim alan U21 ve U19 takımı öğrencilerine tecrübelerini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsane nasihatler

Bursaspor Futbol Akademisi'nde eğitim alan U21 ve U19 takımlarındaki öğrenciler, Yeşil Beyazlı takımın efsane futbolcuları Sinan Bür, Vahit Doğan ve Feridun Özdiker ile Bursa Kent Müzesi'nde bir araya geldi. Söyleşiye Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek, U21 ve U19 takımının teknik heyet ve futbolcuları, TSYD Bursa Şubesi Başkanı İlhan Öztat, emektar gazeteciler İsmail Kemankaş ve Engin Aksöz katıldı. Vahit Doğan Bursaspor'da çok güzel anılarının yer aldığı ve genç futbolculara hedeflerine ulaşmaları için mutlaka çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

KENDİNİZE HEDEF KOYUN

72 yaşında olduğunu ve hala çocuklarla futbol oynadığını belirten Doğan, Bursaspor forması ile çok önemli maçlara çıktığının da altını çözdi. 1969 yılında Bursaspor'a imza atan ve 11 yıl Yeşil Beyazlı formayı giyen 23 yaşında kaptanlık pazubandını takan Sinan Bür ise gençlerin çok çalışarak kendilerine hedef koymaları gerektiğini vurguladı. Bursaspor'un 70'li yıllarda en önemli futbolcularından birisi olan ve 7 yıl boyunca Yeşil Beyazlı formayı terleten Feridun Özdiker de öğrencilerle yaptığı söyleşide "Eksik yönlerinizi geliştirin. Hiçbir zaman küsmeden yola devam edin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.