Hava Durumu

Efsaneler bir arada

Bursaspor'un 50. yıl fotoğraf sergisinin açılışına Bursaspor'un sembol isimleri ve kaptanlarından Mesut Şen, Ersel Altıparmak, Vahap Çeki, Beyhan Çalışkan, Orhan Kırıkçılar, Ahmet Kılıç, Vahit Doğan, Gündüz Özcebe, Ahmet Suphi Evke, Kemal Batmaz, Erkan Öncel, Okan Yılmaz, Mustafa Gönden, Hüseyin Hürsoy ve Metin Begüm de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Efsaneler bir arada

Bursaspor'un efsane isimlerinden Kemal Batmaz, Yeşil Beyazlı kulübün artık büyüklüğünün ortaya çıktığını dile getirerek, "Geçmişimizi hatırladığımız müddetçe geleceğimizin de daha iyi olacağını düşünüyorum. Bursaspor'un büyüklüğü ile gurur duyuyorum" dedi.

Burada olmak çok güzel

Bursaspor kaptanı İbrahim Öztürk, çok güzel bir organizasyonda bulunduğunu söyledi. Öztürk, "Eski isimler bir araya geldi. Herkes anılarını anlatıyor. Burada olmak güzel. Bizler de fotoğraflara bakacağız. Güzel olaylar yaşadık. İnşallah daha da yaşayacağız" diye konuştu.

Zor şartlarda kurduk

Bursaspor Kulübü'nün kurucu üyelerinden İsmail Buzcular, "Yeşil Beyazlı kulübü zor şartlar altında kurduk. Çok çabaladık. Ancak sonunda başardık. Şimdi büyük bir gururla izliyoruz" ifadelerini kullanarak sergide bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

Gelecek nesiller için önemli

Bursaspor Reklam ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aydın serginin önemine değindi. Aydın, "Camiaların büyüklüğü bu tarz olaylarla belli oluyor. Bu fotoğraflarla acı, tatlı yaşanan tüm gelişmeler taraftarımıza nostalji yaşatıyor. Gelecek nesiller açısından önemli bir organizasyon" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.